Mette Oscar

Groove Dans

I Groove får du pulsen op på en sjov måde, samtidig med, at du arbejder med at træne og udvikle dit eget bevægelsesmønster, smidighed og kreativitet. Det er en fantastisk måde at bevæge dig på, hvis du vil arbejde med din kropsfornemmelse på en sjov måde. er designet til at få det unikke frem i dig, finde dit indre legebarn, eller din indre diva. Det er en enkelt og sjov måde at bevæge sig på, og man bliver simpelthen bare glad i låget af det.

Groove dans

Silent groove

Silent groove er en fantastisk måde at tage dansen med ud i naturen.

Holdtræning

Der er masser af muligheder for at gå til GROOVE i dit nærområde.

Private arrangementer

GROOVE en enkel måde at få skabt fællesskab og god energi.

Groove FIT

Vi bruger kroppens egen vægt til at få fat i alle musklerne (også dem, du ikke vidste, du havde).
Foto: Luna Buerger

Silent groove

Silent groove er en fantastisk måde at tage dansen med ud i naturen. Høretelefonerne medvirker til, at du lynhurtigt kommer ind i en lille lydboble, og så er det bare lige en tand sjovere at gakke ud, når du selv har kontrol over volumenknappen. Og så er det en fornøjelse at danse udenfor, hvor naturen er med til at vække sanserne. Jeg har udendørs silent hold hele året rundt, lækre events som for eksempel groove under fuldmånens skær eller dance walks I skoven. Se mere i kalenderen

Holdtræning

Der er masser af muligheder for at gå til GROOVE i dit nærområde. Gå ind i kalenderen og find dit nye Groove Hold. Groove er en ekstremt fællesskabende aktivitet, og der er rigtig mange, som danser ugentligt. Der er masser af socialt samvær også udover dansegulvet.
Bor du ikke i nærheden af os men vil gerne gå til Groove, så kig ind på Groove Denmarks hjemmeside og find et dansegulv i nærheden af dig.

Private arrangementer

Hvis du gerne vil have sparket gang i dansegulvet til din fest, eller måske ønsker, at dine gæster lærer hinanden at kende, inden I sætter jer til bords, så er GROOVE en ret enkel måde at få skabt fællesskab og god energi.
Om I er 5 personer eller 50 har ingen betydning. Jeg tilpasser vores undervisning, så det passer lige præcis til din gruppe.
Det kan for eksempel være:

  • Polterabender
  • Teambuilding
  • Fødselsdage
  • Familiefester

Groove FIT

Vi bruger kroppens egen vægt til at få fat i alle musklerne (også dem, du ikke vidste, du havde).
Der er masser af pulstræning og elementer fra HIIT og Tabata. Og så er Groove sådan indrettet, at det er umuligt at gøre forkert. Uanset din fysiske grundform kan du få noget ud af det.


Træning hver søndag
Hele kroppen bliver arbejdet igennem hver gang
Du arbejder med puls, styrke og intervaller
Du øger kroppens fleksibilitet og kreativitet
Du får også trænet smilebåndet

Det siger deltagerne:

Her finder du dit dansegulv

Mette Oscar tilbyder dans mange forskellige steder i landet… praktisk info her.Mette Oscar tilbyder dans mange forskellige steder i landet… praktisk info her.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Skriv til mig om stort eller småt, så lover jeg at vende tilbage så hurtigt som muligt – og senest indenfor 3 hverdage.

Modtag dejlige dansenyheder i din indbakke

Få info om lækre danseevents og konkurrencer i din indbakke. Du bliver ikke spammet.