Mette Oscar

Virksomheder/organistioner

Vi tilbyder skræddersyede events og forløb til virksomheder og organisationer.

Det tilbyder vi:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Workshops med fokus på at skabe fællesskab og trivsel på arbejdspladsen

nichts

Længere
trivselsforløb

DCF24AAB-07B8-4943-9ED2-C549281E09DD

Teambuilding

IMG_3843

Danseevents i forbindelse med temadage/firmafester

Mette Oscar P-web-18-Luna Buerger Photography-6575

Stressforebyggende forløb

IMG_3676

Medarbejdermotion - et længere danseforløb på din arbejdsplads

Workshops med fokus på at skabe fællesskab og trivsel på arbejdspladsen

Vi arbejder kropsligt og kognitivt med forskellige temaer, der er relevante for jeres organisation. Gennem både teori og praksis får deltagerne en større forståelse for, hvordan krop og psyke altid arbejder sammen, og de får konkrete værktøjer til at styrke det samarbejde.

Du får hjælp til:

 • At finde en dybere forståelse for kroppens og sindets reaktionsmønstre
 • At finde ind til en rolig kerne i pressede situationer
 • Få redskaber til at agere på en anden måde i stedet for den evige autopilot.
 • Lære at reagere med handlinger, der er i overensstemmelse med dine egne værdier
 • Lære mere om kropslig kommunikation og hvordan du udtrykker dig
 • Grænsesætning over for andre
 • Aktiv og empatisk lytning og kommunikation

Vi skræddersyr workshoppen efter jeres konkrete behov

Længere trivselsforløb

Har arbejdspladsen brug for et længerevarende trivselsforløb for at styrke eller reparere relationerne hos en gruppe kolleger, der er i mistrivsel eller konflikt, så hjælper vi også med dette. Vi finder løsninger, der passer ind i jeres organisation, og den dagligdag, der gør sig gældende for jer. Det kan være oplæg, praktiske workshops, samarbejdsøvelser og individuelle- eller gruppesamtaler og coaching.

Teambuilding

Kommunikation og fællesskab er nøglen til en velfungerende og effektiv personalegruppe. Teambuilding er aktiviteter, der er designet til at styrke relationer og fællesskab i teamet med stor respekt for den forskellighed og styrke, der ligger hos de enkelte medarbejdere.

Deltagerne lærer

 • at få en dybere relation til deres kolleger
 • forstå hinandens forskelligheder og synliggøre hinandens kompetencer
 • kommunikere bedre med hinanden
 • Give og modtage konstruktiv feedback
 • Finde lommer i en travl hverdag for at undgå stress og overbelastning

Vi kan skræddersy et teambuilding event til præcis det, I har brug for.

Danseevents i forbindelse med temadage/firmafester

Når hjernen har været på arbejde på en temadag, er det guld værd med et lille boost, hvor hovedet holder fri, og der kommer gang i kroppen, adrenalinet og lattermusklerne.
En DANSEPAUSE er giver et perfekt break og klarer hjernen, så den er klar til resten af dagen. Og så styrker det i den grad fællesskabsfølelsen blandt deltagerne og giver dem noget andet at tale om.
Vi kan lave pauseindslag af kortere eller længere varighed og skræddersy dem, så de passer perfekt til jeres arrangement og det tema, I arbejder med.

Stressforebyggende forløb

Flere og flere mennesker lider af stress, og for mange påvirker det arbejdslivet. Nervesystemet er på overarbejde, og det hjælper ikke at løbe stærkere, arbejde mere eller træne mere. Det hjælper at stoppe op.
Dans for sundhed – fri for stress er et forløb, der hjælper mennesker, der føler sig stressede med at stoppe op og mærke sig selv.
Vi arbejder med blid dans, mindful bevægelse, afspænding, musik og natur. Alt sammen elementer, der understøtter et liv i balance, løfter energien og sænker stressniveauet.
Læs vores folder her. Folderen er et eksempel på, hvordan et forløb kan se ud. Det kan tilrettelægges præcis, som I har brug for i jeres virksomhed eller organisation.

Alle forløb og aftaler kan tilpasses de specifikke behov i din virksomhed.

Medarbejdermotion - et længere danseforløb på din arbejdsplads

Vi ved allesammen, at det er godt at få motionen inkorporeret på arbejdspladsen. At det mindsker antallet af sygedage, øger effektiviteten og styrker det kollegiale fællesskab. Nogle virksomheder løser det ved at opfordre medarbejderne til at stå i planken i frokostpausen. Det er bare ikke helt nok. Det er nemlig ikke alle, der kan stå i den planke.

På de ugentlige hold underviser vi efter groove metoden. GROOVE er en danseform, der er designet til at man skal have det sjovt, mens man dyrker motion. Det er umuligt at gøre forkert. Det er en ekstremt fællesskabende motionsform, hvor deltagerne forbindes i samme rytme i musikken, og laver de samme simple bevægelser. De udtrykker sig bare på hver deres måde. Dette skaber en unik forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Både hos den enkelte og deltagerne imellem. Og ingen står tilbage og føler, at de ikke kan være en del af træningsfællesskabet

En nylig undersøgelse viser, at netop dans går ind og påvirker de somatosensoriske funktioner som for eksempel smerte, berøring, ledsans osv. Det betyder, at dansen både er god motion men også godt for den mentale trivsel og opfattelse af kropslighed. Der er livsglædegaranti!

Udtalelser

Hør mere om mulighederne

Kort tekst ger

Modtag dejlige dansenyheder i din indbakke

Få info om lækre danseevents og konkurrencer i din indbakke. Du bliver ikke spammet.