Mette Oscar

Mød Mette Oscar

Skal vi skabe forandring sammen?

“Jeg er ekspert i relationer og arbejdsglæde, stress og overbelastning. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med mennesker med funktionsnedsættelser og fysisk og psykisk sårbarhed”

Mette har mere end 20 års erfaring med at skabe resultater med grupper gennem rådgivning, coaching og socialt gruppearbejde.

Hun er uddannet indenfor projektledelse og ledelsescoaching.

Andres udvikling er mit drive. Jeg elsker de opgaver, hvor jeg kan gøre den største forskel og hjælpe andre til forandring.

Mette Oscar P-web-18-Luna Buerger Photography-6575

Coaching & rådgivning

Mette Oscar P-web-28-Luna Buerger Photography-7021

Kommunikation & projektledelse

Mette Oscar P-web-9-Luna Buerger Photography-6333

Facilitering & bevægelse

Coaching & rådgivning

Jeg har en baggrund som socialrådgiver. I knap 20 år arbejdede jeg primært som konsulent med projektledelse og ledelse med fokus på sociale fællesskaber, især handicapområdet handicaprområdet/kroniske sygdomme.

Jeg har derudover specifik erfaring og viden om sport/bevægelse, særligt for mennesker med funktionsnedsættelser.


Jeg har en 2-årig narrativ lederuddannelse fra DISPUK, først menneske, da professionel. Det er en anerkendt uddannelse med udgangspunkt i de narrative teorier om at arbejde med sin egen fortælling og de sandheder, der definerer os.

Kommunikation & projektledelse

Jeg er uddannet Fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Kommunikation er vigtig i alle relationer og netværk. Mange af de problemer, vi oplever på arbejdspladser, i parforhold eller i andre sammenhænge, bunder i, at vi ikke kommunikerer klart og tydeligt. Det gælder både, når vi skal formidle budskaber eller modtage dem. Min kommunikationserfaring er derfor en vigtig medspiller, når jeg arbejder med grupper.

Jeg arbejder derudover med formidling på mange forskellige platforme, både i undervisning og som freelance journalist på magasinet Parasport, projektleder og iværksætter/udvikler af egne ideer. 

Jeg var i 4 år (2018-2022)  “husjournalist” hos arbejdsglædeekspert og foredragsholder Karen Marie Lillelund og var medvært og medproducent på podcasten PrøvLiÅHørHer.

Facilitering & bevægelse

Krop og sind hænger sammen. Vi kan ikke det ene uden det andet. Derfor tror jeg på, at nødvendige forandringer sker bedst, når vi er i bevægelse. Èn ting er at sidde og lytte eller snakke. Det er også nødvendigt. Men det er når vi bevæger os, at budskaberne synker ind og den virkelige forandring sker.

Alt for mange mennesker er kun i hovedet. Glemmer at lege, grine, falde og slå sig lidt, danse, synge. Glemmer fællesskaberne.

Når jeg for eksempel faciliterer en workshop i en virksomhed eller et forløb for stressramte, er min opgave at hjælpe deltagerne med at komme ud af hovedet og ned i kroppen for at mærke sig selv og få en kropslig fornemmelse af de temaer, vi har arbejdet med. Det kan være gennem dans, afspænding eller samarbejdsøvelser.

Jeg er uddannet groove facilitator og instruktør i Dans för Hälsa, en forskningsbaseret danseindsats for mennesker i mistrivsel – og jeg hjælper derigennem mennesker med at finde deres eget flow. Derudover har jeg en uddannelse i socialt gruppearbejde og kontoryoga.

Mit CV - det med alle datoerne

 • Dans för Hälsa – en foskingsbaseret indsats for mennesker i mistrivsel 
  Instruktør
 • CBS
  Grafisk facilitering (2021)
 • Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
  • Fagjournalist 2 årig diplomuddannelse · (2017 – 2019)
  • Business Maker – konceptudvikling og kreativitet (4 måneder intensivt – 2020)
 • Bigum&Co
  Digital markedsføring (2019)
 • TheWorld Groove Movement (2018)
  Groove facilitator (grundmodul 2018, groove kids 2018, advanced facilitation 1 og 2 2021, young at heart 2019, groove fit 2019, designer training 2020
 • DISPUK
  Personlig ledelse, coaching og organisatorisk kompleksitet, Ledelse (2016 – 2017)
 • Erhvervsakademi Sjælland
  Projektstyring i praksis, Projektstyring · (2014)
 • University College Nordjylland Neuropædagogik (diplommodul),(2008-2009)
 • Aalborg University Kvalitative metoder · (2008)
 • Zahle Seminarium Svømmelærer (2003)
 • Den sociale Højskole, Frederiksberg Socialrådgiver (1998-2001)

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, så vender jeg hurtigt tilbage:

Telefon: (+45) 42322027
Email: hej@metteoscar.dk

Modtag dejlige dansenyheder i din indbakke

Få info om lækre danseevents og konkurrencer i din indbakke. Du bliver ikke spammet.