Mette Oscar

Podcasts

Velkommen til mit lydunivers!

Jeg er altid på farten, og derfor elsker jeg podcastmediet. Her er et udpluk af podcasts, jeg har produceret med skønne, livskloge og dygtige mennesker.

ab6765630000ba8a69220bd4accf4ff44322949e

Mandefald

Pr_vlia_h_rher_zx7gkq

PrøvLiÅHørHer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dance2go

23

Lav din egen podcast

Mandefald

Der er flere og flere singler i Danmark, men selvom det er tilfældet, er det stadig forbundet med en masse bøvl. Mange oplever at stå midt i livet og være alene i en verden, hvor det trods alt er både nemmere og billigere at være to. Eller i hvert fald mere normalt! Værterne på denne podcast er psykoterapeut og pædagog Vibeke Mie Svendsen og journalist og socialrådgiver Mette Oscar Pedersen. Gennem venindesnak for åben mikrofon tager de dig gennem diverse afkroge af singlelivet som +40 lige fra dating til familiefester.

PrøvLiÅHørHer

- Over 100.000 unikke downloads!!

En problemløsende podcast, der med lattermild tilgang sætter fokus på kommunikation, stresshåndtering og psykisk arbejdsmiljø generelt. I studiet journalist Mette Oscar og foredragsholder Karen-Marie Lillelund

Dance2Go

Dance2go 8 uger er et forløb til dig, der gerne vil have noget mere glæde og bevægelse ind i dit liv. Musik, dans og bevægelse er nemlig en af de hurtige veje til at komme i fantastisk humør og få det bedre med sig selv.
Jeg har lavet Dance2Go, fordi dans for mig er forbundet med livsglæde og frihed. Jeg bliver så ekstremt glad når jeg danser og det vil jeg gerne dele med dig. Så jeg er simpelthen din nye dansepartner. Det er mig og musikken, du har i ørerne, når du tilmelder dig dette 8 ugers forløb.

Skal du eller din virksomhed have en podcast?

Lad mig hjælpe dig i gang

Podcasten er dit visitkort. Næsten halvdelen af alle danskere lyttere regelmæssigt til podcasts. Det er blevet allemandseje, og også noget som mange kaster sig ud i uden en plan for, hvor de vil hen med den. En podcast skal planlægges og målrettes den specifikke målgruppe, og det er med målgruppen for øje, at du vælger formen, redigeringen, ja, sågar underlægningsmusikken. Du kan komme i gang med podcast for små midler, og jeg kan hjælpe dig hele vejen.

Bliv sponsor på Mandefald

Bliv sponsor på podcasten Mandefald. 4500 afspilninger efter blot få måneder i æteren, en unik målgruppe af kvinder +40. Du kan blive officiel sponsor på et afsnit eller en sæson.

Kontakt mig for at høre mere