Mette Oscar

Kalender

Her finder du events, workshops, foredrag og faste dansehold. Det er bare at dykke ned i skattekisten og finde en aktivitet, der kan løfte dit humør

Aktuelle begivenheder:

Groove Fit - I like to move it move it

Vi gentager succesen med søndagsfitness på Bagsværd Skole  – udendørs så vidt muligt i sommersæsonen!!

Kom i topform og i godt humør på samme tid, når vi endnu engang kaster os ud i Groove FIT. Her lærer du at give lidt slip på tøjlerne og finde glæden ved at bevæge dig. Danse. Være ligeglad hvad andre tænker. Alt imens du kommer i topform. 

Groove FIT er en nem og sjov danseform. Vi bruger kroppens egen vægt til at få fat i alle musklerne (også dem, du ikke vidste, du havde). Der er masser af pulstræning og elementer fra HIIT og Tabata.  Og så er Groove sådan indrettet, at det er umuligt at gøre forkert. Uanset din fysiske grundform kan du få noget ud af det.

Dans dig glad! - Mandagsgroove kl. 17.15-18.15 (indendørs)

ÅBENT FOR TILMELDINGER TIL SOMMERSÆSONEN!!

Hver mandag kl. 17.15-18.15 danser vi sammen.

Groove er verdens nemmeste dans. Du kan ikke gøre det forkert, selvom du er helt ny på dansegulvet. Det er en sjov og inspirerende måde at bevæge sig på. Du får pulsen op, men det er ikke det vigtigste ved groove. Groove er en øvelse i at mærke dig selv, at lege, at slå dig løs, og ikke mindst at have en fest sammen med en masse andre skønne dansere.

Dans dig glad! - Mandagsgroove kl. 18.45-19.45 (udendørs med silent disco høretelefoner)

Dans ude i alt slags vejr og kom og giv den gas med en masse andre skønne mennesker.

Hvis der er én ting, de sidste par år har været godt for, så er det, at vi er blevet bedre til at træne ude uanset vejret. Og det giver altså en helt anden dimension til dansen, når vi også har regndråber eller en frisk brise at forholde os til. Det er FEDT!! 

Groove er verdens nemmeste dans. Du kan ikke gøre det forkert, selvom du er helt ny på dansegulvet. Det er en sjov og inspirerende måde at bevæge sig på. Du får pulsen op, men det er ikke det vigtigste ved groove. Groove er en øvelse i at mærke dig selv, at lege, at slå dig løs, og ikke mindst at have en fest sammen med en masse andre skønne dansere. Du kan være med uanset højde, drøjde, alder (dog skal du være fyldt 16 år) og køn. Groove er for alle!

Dans dig glad Onsdagsfest! - 17.00-18.00 i Bagsværd (udendørs med silent disco høretelefoner)

Dans ude i alt slags vejr og kom og giv den gas med en masse andre skønne mennesker.

Hvis der er én ting, de sidste par år har været godt for, så er det, at vi er blevet bedre til at træne ude uanset vejret. Og det giver altså en helt anden dimension til dansen, når vi også har regn eller en frisk brise at forholde os til. Det er FEDT!! 

Groove er verdens nemmeste dans. Du kan ikke gøre det forkert, selvom du er helt ny på dansegulvet. Det er en sjov og inspirerende måde at bevæge sig på. Du får pulsen op, men det er ikke det vigtigste ved groove. Groove er en øvelse i at mærke dig selv, at lege, at slå dig løs, og ikke mindst at have en fest sammen med en masse andre skønne dansere.

Dans dig glad - groove ved Bagsværd Sø i pinsen

Her er muligheden for at afslutte pinsedagene på den dejligste måde. Med god musik, dejlig natur og eminent selskab. Vi danser Groove, og det er verdens nemmeste dans. Det er en befriende måde at få kroppen til at bevæge sig frit og intuitivt ved hjælp af nogle meget simple trin. Og vi giver det en ekstra dimension ved at tage dansen med udenfor, hvor du kan høre fuglene synge, mærke vinden og se træernes smukke kroner. 

Vi forstyrrer ikke nogen, for vi danser med silent disco høretelefoner. Høretelefonerne medvirker til, at du lynhurtigt kommer ind i en lille lydboble, hvor du selv har kontrol over volumenknappen. Musikken varierer indenfor alle genrer, og alle kan være med uanset danseerfaring. 

I tilfælde af dårligt vejr… Hvis vejret er meget dårligt danser vi et andet sted, men som udgangspunkt danser vi ved søen – også hvis det drypper lidt.

Vi mødes ved Aldershvile Slotspark kl. 10. Vi mødes på Sø-siden af Aldershvile Slotsruin, midt i slotsparken med udsigt over vandet. Du kan parkere ved slotsruinen. Jeg er der ca. 15-20 minutter før. Medbring en flaske vand og tøj efter vejret – og evt en yogamåtte og et tæppe. Måske har du lyst til at lave en picnic ud af det, og spise frokost i pausen bagefter 🙂

Midsommerfest på toppen af Bagsværd

Kom og tag forskud på Skt. Hans løjerne til denne skønne midsommerfest. Her tager vi fat i de oprindelige midsommertraditioner, der i de gamle nordiske traditioner – før kosteskafte og rejser til Bloksbjerg – symboliserede renselse og en hyldest til den feminine essens og energi. Det gør vi gennem dejlig dans og en lækker workshop.

Arrangementet er delt i to, og du kan vælge enten kun at deltage i dansen eller deltage i både dans og workshop.  

Dansen: Kom i kontakt med din krop og naturen, og hengiv dig til 75 minutters dejlig silent groove, hvor der er fokus på alt det, midsommeren indebærer: glæde, varme, lys, feminitet og renselse. Du kan ikke gøre det forkert. Der er plads til dig, hvad enten du har danset før eller aldrig nogensinde har prøvet det. Vi forenes i de samme skønne rytmer, men udtrykker os med vores egen personlige stil. Alt dette bliver du hjulpet til af din facilitator Mette Oscar Pedersen. Vi danser med silent disco høretelefoner, og det gør, at det er nemmere at forsvinde ind i en dejlig musisk lydboble. 

Workshop: En time med fordybelse. Hvordan kan vi komme endnu dybere i vores egen essens, vise selvomsorg og nærvær og øve os i at være i nuet. Du bliver guidet af parterapeut Mette Ferrold med simple øvelser til at stå endnu stærkere i dig selv. 

 

UDSOLGT!!! Magi på Mols - Ladies only

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dejlig weekend. En weekend, hvor der er fokus på dig, og på at synke ned i indre ro, livsglæde og berigende fællesskab. 

Vi skal danse og sanse i og med naturen, og det skal vi gøre sammen på det hyggelige retreatcenter Strandgården, der ligger tæt på Mols Bjerge. 

Groove med Mette og Groove med Rikke er gået sammen om denne lækre weekend. Vi tilbyder et getaway til dig, der har lyst til at gå i boble en hel weekend med andre kvinder, masser af dans, livsglæde, fordybelse, nærvær, natur og latter.

 

ÅRSTIDER på Aldershvile Planteskole

Aldershvile Planteskole skaber en magisk ramme om dansen. Om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Vi bruger planteskolens helt unikke faciliteter som dansegulv. Vi har simpelthen 18.000 m2 at boltre os på – efter lukketid.

I juni er alt i fuld flot. Duftene overvælder os og solen holder os varme. 

Det bliver en fest! Vi danser GROOVE, og det er verdens nemmeste dans. Alle kan være med uanset danseerfaring. Det er simpelthen umuligt at gøre forkert. Du bliver guidet til at bevæge dig til alt mulig forskellig lækker musik. Vi bruger nogle meget lette trin og simple rytmer. Det er sjovt, og vi lover dig, at du får både sved på panden og smil på læben.

Få pladser tilbage! Vildskab og velvære ved Vesterhavet - forlænget weekend - Ladies only

Velkommen til det brusende Vesterhav, hvor vi tilbringer en dejlig forlænget weekend sammen i en dansende, sanselig wellnessboble. En forlænget weekend, hvor der er fokus på dig, fællesskabet, wellness og alt det, naturen kan gøre for dit system. 

Gennem lækker bevægelse og mindfulness kommer du helt ned i kroppen til dit autentiske selv. Vi skal danse og sanse ved det brusende Vesterhav, og det skal vi gøre med på det charmerende badehotel Klitgården, der ligger ved Henne Strand. Der er en dejlig wellnessafdeling med sauna og dampbad, der er udendørs jacuzzi samt masser af lækre gadgets som kompressionsben, fodmassageapparater og infrarøde saunatæpper. 

Groove med Mette og Groove med Rikke er gået sammen om denne labre forlængede weekend. Vi tilbyder et getaway til dig, der har lyst til at gå i boble i 4 dage med andre kvinder, masser af dans, livsglæde, brusende bølger, sand under fødderne, fordybelse, nærvær, natur og latter.

Modtag dejlige dansenyheder i din indbakke

Få info om lækre danseevents og konkurrencer i din indbakke. Du bliver ikke spammet.