Mette Oscar

Børn og unge

Om nogen, så har børn og unge brug engang imellem brug for et kravsfrit rum, hvor det er muligt at være lige præcis den man er uden at skulle præstere noget. Groove kan rumme alle. ALLE! Her får børnene et frikvarter, hvor de danser og er sig selv. Det kan være et forløb for klassen, årgangen eller hele skolen.

Forløb til skoler

I Groove får du pulsen op på en sjov måde, samtidig med, at du arbejder med at træne og udvikle dit eget bevægelsesmønster, smidighed og kreativitet.

Familiegroove

Groove er designet til at få det unikke frem i dig, finde dit indre legebarn, eller din indre diva. Det er en enkelt og sjov måde at bevæge sig på, og man bliver simpelthen bare glad i låget af det.

Forløb til skoler

Jeg tilbyder et forløb til skoleklasser på 5 gange groove over 5-10 uger. Her går vi i dybden med at lære kroppen og vores bevægelsesmønstre at kende. Og vi dykker ned i mindfulness og afspænding. Det giver gladere og mere afslappede elever, og styrker fællesskabet i klassen.

Familiegroove

Der er ikke noget bedre for poderne, end at opleve forældrene gakke ud. Og det kan man slet ikke lade være med, når man går til groove.

Derfor er en times familiegroove en perfekt måde at være sammen på. Jeg holder løbende familiegroove events.

Det siger deltagerne:

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Skriv til mig om stort eller småt, så lover jeg at vende tilbage så hurtigt som muligt – og senest indenfor 3 hverdage.

Modtag dejlige dansenyheder i din indbakke

Få info om lækre danseevents og konkurrencer i din indbakke. Du bliver ikke spammet.